En İyi Tekstil ve Hazır Giyim ERP Yazılımları

Günümüzde hızla değişen piyasa koşullarında Tekstil ve Hazır Giyim üreticilerinin rakiplerinden daha önde olabilmeleri için sektörün gereklerini yerine getirebilecek çevikliğe sahip bir ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) yazılımına sahip olmaları gerekmektedir.

İyi bir tekstil yazılımı ERP sistemi zamanı doğru yöneterek gerek işletme içinde gerekse tedarikçilerle olan iletişimi güçlendirerek, iş süreçlerini optimize ederek, kaynakların verimliliğini arttırarak ve gerçek zamanlı veri analizi sağlayarak tekstil ve hazır giyim üreticilerinin rakiplerinden daha önde olmalarını sağlamalıdır.

Ekstrem Yazılım 35 yılı aşan tecrübesi ve uzman mühendisleri ile kullanıcı deneyimlerini önceliğine alan, esnek, geliştirilebilir ve kolaylıkla entegre olabilen tekstil ve hazır giyim sektörünün tüm gereksinimlerini içeren ERP yazılımları sunmaktadır.

Ekstrem ERP sistemlerii esnek, parametrik, geliştirilebilir, özelleştirilebilir, erişilebilir ve entegre mimarisiyle, her yerden ve her zaman erişilebilen real-time analizleri ile yöneticilerin doğru zamanda doğru kararları alarak en iyi tekstil yazılımı olarak rakiplerinin önünde olabilmesini sağlar.

Ekstrem ERP entegre iş süreçleri yönetimi ile daha düşük maliyetle, daha etkin kaynak yönetimi sağlar.

Kaynaklarınızı planlamanızı ve daha verimli olmasını, entegre müşteri ve tedarikçi ilişkileri yönetimi ile sağlıklı bir iletişim içerisinde olmanızı ve talepleri zamanında karşılamanızı sağlar.

Ekstrem ERP Ürün Yaşam Döngüsü Yönetimi (PLM) koleksiyon ve modellerin tasarım, geliştirme, satın alma, satış ve dağıtım süreçlerini kesintisiz bir akış içerisine alarak, ürünlerin pazara daha kısa sürede ve daha kaliteli sürülmesini, geliştirme maliyetlerinin düşmesi ve iş birliklerinin geliştirilmesini sağlar.

Hızla değişen tüketici davranışları karşısında sürekli yeni ürün geliştirmek ve gerekli teknik ve finansal zorlukların üstesinden gelmek için gerekli bütün araçları sağlayan Ekstrem ERP ile hammadde, işçilik ve genel giderleri içeren detaylı ön maliyet çalışması yapabilir, esnek fire, komisyon, kâr hesaplamaları tanımlay

Ekstrem ERP sisteminin size sağladığı planlama, üretim takibi ve üretilen adetleri, kullanılan hammaddeyi ve işçilikleri raporlama veya varsa fasoncuların planlaması ve yönetimi için gerekli araçları ile tüm siparişlerinizi en ince detayına kadar tanımlayabilir, sipariş, üretim, sevkiyat sürecini istediğiniz zaman ve istediğiniz yerden takip edebilirsiniz.

Ekstrem ERP Critical Path Yönetimi (CPM) sınırlı kaynak ve zamana karşılık sınırsız müşteri taleplerini yerine getirmek, Fast Fashion kavramına uygun, hatasız, hızlı ve kaliteli ürünler üretebilmek için tasarımdan sevkiyata kadar bütün süreci en doğru ve hızlı şekilde planlayıp yönetmenizi sağlar.

Ekstrem ERP Tedarik Zinciri Yönetimi (SCM) hammadde, aksesuar, malzeme ve bitmiş ürünlere ait satın alma, tedarik ve transferleri global çerçevede izleyebilmeniz ve kontrol edebilmeniz için gerekli araçları sağlar. Hammadde ihtiyaç hesaplamasından tedariğine, üretimden teslimata kadar tüm süreci koordine ve kontrol edebilirsiniz. Modele ait kumaş ve aksesuar tanımları bazında istenen order için ihtiyaç hesaplayabilir, tüm satın alma, tedarik ve varsa fason hareketlerini takip ederek tüm süreci kesintisiz koordine edebilirsiniz. İşletmenizin tüm stok, free-stok seviyelerini varyant, lot, parti bazında izleyebilir ve yönetebilirsiniz. Tedarikçi performanslarını, termin sürelerini, minimum, optimum stok durumlarını takip edebilir, stok maliyetinizi minimum seviyede tutabilirsiniz.